၁။ ႏုိ႔ ႏွင့္ ႏုိ႔ထြက္ပစၥည္းမ်ား ၊
၂။ ေမြးျမဴေရးၾကက္ဥ၊
၃။ မာဂ်ရင္းႏွင့္ ေထာပတ္၊
(မာဂ်ရင္းကေတာ႔ ေထာပတ္နဲ႔ ပုံစံတူပါတယ္၊ ကိတ္မုန္႔လုပ္တာတုိ႔ ၊ ပူတင္းလုပ္တဲ႔ေနရာတုိ႔ မွာ
သုံးေလ႔ရွိပါတယ္။ )
၄။ ေမရုိးနိစ္၊ ( အဆီခဲပ်စ္ပ်စ္ေတြပါတဲ႔ ၊ ၾကားဖူးဘူး )
၅။ Ketchup (ေဆာ႔စ္ အမ်ိဳးမ်ိဳး)၊
၆။ အသားလႊာ ၊
၇။ ျပဳျပင္းထားသည္႔အသားမ်ားႏွင့္ ဝက္ေပါင္ေျခာက္၊
၈။ ဒိန္ခ်ဥ္၊
၉။ တုိဟူး ၊
၁၀။ ေဖ်ာ္ရည္၊
၁၁။ ေဆာ္ဒါ
၁၂။ စူပါမားကတ္ရွိ ဟင္းရြက္သုပ္ရာတြင္ ထည္႔ေသာပစၥည္း (Dressings)
(အခုမွၾကားဖူးတယ္၊ သူက ကြ်န္ေတာ္ထင္ပါတယ္ ေထာပတ္တုိ႔၊ ရွာလကာရည္တုိ႔နဲ႔ ပုံစံတူမယ္။
ရွာၾကည့္ေတာ႔ အဲလုိအရည္ဗူးပုံေလးေတြ ေတြ႔တယ္။ )
ထည္႔သင့္တဲ႔အစား အစာေတြကေတာ႔
အသီးအရြက္ေတြနဲ႔ လတ္လတ္ဆတ္ဆတ္
အသားေတြပါ။
ေဒါက္တာခင္မုိးမုိး
No comments:
Post a Comment