အနီေရာင္
ေဂၚဖီထုပ္ ေဖ်ာ္ရည္ရဲ႕ ေကာင္းက်ိဳးမ်ား
အနီေရာင္
ေဂၚဖီထုပ္က အစာေျခအားကို ေကာင္းေစတဲ့ ဟင္းသီဟင္းရြက္ေတြထဲမွာ တစ္မ်ိဳးအပါအ၀င္ျဖစ္ပါတယ္။
အစာအိမ္နဲ႔ အူလမ္းေၾကာင္းကို ေကာင္းက်ိဳးေပးႏိုင္ရုံသာမက တျခား က်န္းမာေရးဆိုင္ရာ အက်ိဳးေက်းဇူးေတြလည္း
ရွိပါတယ္။
ကုိယ္ခံအားကို
ျမွင့္တင္ေပး
အနီေရာင္ေဂၚဖီထုပ္မွာ
ဗီတာမင္ စီ၊ ဗီတာမင္ ေက နဲ႔ တျခား အေရးႀကီးတဲ့ ဗီတာမင္ေတြနဲ႔ သတၱဳဓာတ္ေတြပါ၀င္ပါတယ္။
အနီေရာင္ ေဂၚဖီထုပ္ထဲမွာပါ၀င္တဲ့ ဗီတာမင္စီက အရမ္းအားေကာင္းတဲ့ Antioxidant တစ္ခုလို
လုပ္ေဆာင္ၿပီး ခႏၶာကိုယ္ထဲမွာ ဆဲလ္ေတြ မပ်က္စီးသြားေအာင္ ကာကြယ္ေပးပါတယ္။ ဗီတာမင္စီက
ခႏၶာကိုယ္ရဲ႕ ႀကံ႕ခိုင္အားကို ျမွင့္တင္ေပးကာ ဘက္တီးရီးယားနဲ႔ ပိုး၀င္တာမ်ိဳးေတြကေန
ကာကြယ္ေပးပါတယ္။
အူလမ္းေၾကာင္းက်န္းမာေရးကို
ျမွင့္တင္
အနီေရာင္
ေဂၚဖီထုပ္မွာပါ၀င္တဲ့ အမွ်င္ဓာတ္ေတြက ၀မ္းခ်ဳပ္ျခင္းကေန ကင္းေ၀းၿပီး အစာေျခစနစ္ကို
ေကာင္းမြန္ေအာင္ လုပ္ေဆာင္ေပးပါတယ္။ ဒါေၾကာင့္ အစာေျခစနစ္နဲ႔ အူလမ္းေၾကာင္းက်န္းမာေရးကို
ျမွင့္တင္ေပးပါတယ္။
ေရာင္ရမ္းတာေတြ
ေလ်ာ့က်
အနီေရာင္
ေဂၚဖီထုပ္မွာ Phytonutrients ေတြပါ၀င္ၿပီး ဒါက သဘာ၀အရ ခႏၶာကိုယ္မွာရွိတဲ့ ေရာင္ရမ္းတာေတြ
ေလ်ာ့က်ေစပါတယ္။ အနီေရာင္ ေဂၚဖီထုပ္က ခႏၶာကိုယ္မွာ ေဖာေရာင္၊ ေရာင္ယမ္းတာေတြကို သက္သာေစပါတယ္။
နာတာရွည္
ေရာဂါေတြအတြက္ ေကာင္းမြန္
အနီေရာင္
ေဂၚဖီထုပ္မွာပါ၀င္တဲ့ Antioxidants က DNA ပ်က္စီးမႈေတြကို ကာကြယ္ ေပးပါတယ္။ DNA ပ်က္စီးမႈေၾကာင့္
ျဖစ္လာတဲ့ အယ္ဇိုင္းမားေရာဂါ၊ Huntington ေရာဂါ နဲ႔ ပါကင္ဆန္ (Parkinson) ေရာဂါေတြကုိ
သက္သာေစပါတယ္။ အဲ့ဒီအျပင္ ကင္ဆာ ေရာဂါေတြကို တိုက္ဖ်က္ရာမွာလည္း အေရးပါလွတဲ့ ဟင္းသီဟင္းရြက္တစ္မ်ိဳးလည္းျဖစ္ပါတယ္။
အနီေရာင္
ေဂၚဖီ ေဖ်ာ္ရည္ ျပဳလုပ္ဖုိ႔ ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
- အနီေရာင္ ေဂၚဖီ ၁ ခု
- ငရုတ္သီးမႈန္႔ အနီေတာင့္ လက္ဘက္ရည္ဇြန္းရဲ႕ ၃ ပံု ၁ပံု
- နံနံပင္ လက္တစ္စုပ္စာ
- ဂ်င္းလက္တစ္ ဒစ္
- သံပုရာသီး ၁လံုးရဲ႕ ၄ပံု ၁ပံု
- သံပုယိုသီး ၁ လံုးရဲ႕ ၄ ပံု ၁ပံု
- အုန္းရည္ ခြက္ တစ္၀က္
အကုန္လံုးကို
ေရာေမႊၿပီး သဘာ၀ေဆးတစ္ခြက္အျဖစ္ ေသာက္သံုးလို႔ရပါၿပီ။